dissabte, 11 de març del 2017

Harry Potter i el llegat maleït, de Joanne K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne


Harry Potter i el llegat maleït
Joanne K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne
Planeta

El segon fill del famós Harry James Potter i la Ginny Weasley, l'Albus Severus Potter, comença, juntament amb la Rose Grenger-Weasley, la filla de l'Hermione i el Ron, el seu curs a Hogwarts. L'Albus està molt nerviós per culpa de que el seu germà gran li deia que entraria a la casa de Slytherin. Al Hogwarts Express coneix l'Scorpius, el fill del Draco Malfoy, i es fan amics íntims. El Barret que Tria decideix que tant l'Albus com l'Scopius entrin a Slytherin. 

Al quart any del seus estudis a Howarts el pare del Cedric Diggory, Campió del Torneig dels Tres Mags, va a veure a Harry per demanar-li que torni enrere en el temps per a rescatar al seu fill de la mort. El Harry diu que el Reculatemps no pot ser utilitzat. Mes el seu fill i l'Scorpius decideixen robar-lo i salvar ells mateixos al Cedric amb l'ajut de la "cosina" del Cedric, la Delfi. Però els reculaments en el temps alteren l'orde d'aquest i creen futurs alternatius.

A mi m'ha agradat moltíssim. Jo el recomano als fans de Harry Potter, ja que és un llibre molt bo per al final de la saga. També el recomano als que no l'han llegit mai, que comencin pel primer i acabin per este. 

El llibre és molt entretingut i ràpid de llegir perquè és una obra de teatre, no és narrativa. De tant emocionant que és, me'l vaig acabar en dos dies.

Edgar Borràs Duran, 3r ESO A