dijous, 8 de desembre del 2016

La nova vida de Bluebell Gadsby, de Natasha Farrant


La nova vida de Bluebell Gadsby
Natasha Farrant
La Galera


La nova vida de Bluebell Gadsby és un llibre que tracta d'una nena que es diu Bluebell i que té tretze anys i tres germans: un nen que es diu Twig i una nena que es diu Jas, que són més petits que ella, i una germana més gran que es diu Flora. Tenia una germana bessona que es deia Iris però va morir fa uns mesos.

La Blue ens explica a través d'aquest llibre la seva vida, la vida d'una noia normal i corrent, que comença a agradar-li el noi de la casa del costat, discuteix amb la seva germana gran i es diverteix molt amb les sortides dels seus germans petits, li agradaria tenir més a prop els seus pares que sempre estan de viatge per motius de feina tot i que té el suport del seu cangur Zoran i el que més li afecta és que troba molt a faltar a l'Iris.

A mi aquest llibre m'ha agradat molt en general, ja que m'encanten els diaris personals i les històries d'amor; però el que no m'ha agradat massa és que aquest llibre estava format per trossos del diari personal que escrivia la Blue i trossos de la transcripció de vídeo amateur que està gravant.


El recomano a tothom en general, tot i que trobo que els agradaria més a les noies, ja que és la vida d'una noia i totes aquestes històries d'amor són més de noies, però crec que li pot agradar a tothom.


Clara Caballé Cases, 2n ESO