dilluns, 3 de juny del 2013

Dietari secret, de Maria Luïsa Amorós i Corbella


Dietari secret
Maria Luïsa Amorós i Corbella
Cruïlla

La Letízia és filla dels senyors Recasens; cada estiu tota la seva família van a Cambrila a casa dels seus avis. La Letízia té setze anys, el seu germà Guillem en té catorze, i tenen una gossa que és diu Iola. 

Un dia la Letíza quan ja se n'havien tornat a Reus ella se'n va a la casa dels seus avis a Cambrils i regirant per les golfes troba un diari de la seva àvia Letíza que explica que s'enamora d'un corsari que és diu Adrià i que se'n va amb ell. Passen moltes aventures junts, però al final ella l'abandona. La Letíza se sent molt identificada amb aquella història i durant el que queda d'estiu no fa gens de cas dels seus amics, només pensa en la història de l'àvia. Quan la Letízia es comença a oblidar més o menys de la història, li explica tot al seu pare i ell li diu que tot el que explica l'àvia és només una història que es va inventar ella. Amb això la Letízia és queda molt més tranquil·la i ja no s'hi torna a capficar més. 

El llibre ha sigut molt divertit i entretingut i m'ha agradat una mica. El recomanaria a la gent que li agrada el misteri.

Maria Príncep Arasa 2n ESO